POPolne vinske zgodbe: Zaključek poletnih vinskih večerov z Vinom Valdhuber

Vabljeni na osvežitev in "vinčkanje"! Se vidimo na Vinskem večeru v POP-UPu Hiše Najstarejše trte x Minoriti.

Tudi pred in po baletu bomo poskrbeli, da se boste zabavali!

Tudi pred in po baletu bomo poskrbeli, da se boste zabavali!

Preden se prepustite čarom baleta in tudi potem, vas vabimo, da se ustavite na trgu pred Najstarejšo trto bo potekal dogodek Mixologija, kjer boste lahko poskusili inovativne koktajle in se družili, ter se v prijetnem ambientu POP-UPa Najstarejše trte v Minoritih, na zadnjem poletnem vinskem večeru, kjer boste lahko okusili vrhunska vina Vina Valdhuber in se sprostili ob pogledu na stari del mesta.

Pridružite se nam! Mlad, ambiciozen vinar Adam Valdhuber, vas bo popeljal skozi bogato paleto okusov, pridelanih s strastjo in tradicijo na svečinskih gričih.

Rezervirajte svoje mesto in si zagotovite vinsko obarvan poletni večer!
Vstop je PROST!

Kontakt za rezervacije: 

E: stara-trta@maribor.si
M: +386 51 335 521

***** 

Zaradi prenove je Hiša Najstarejše trte od 1. julija 2024 zaprta. Veselimo se ponovnega odprtja proti koncu letošnjega leta, ko bomo predstavili prenovljeno notranjost, posodobljene razstavne prostore in izboljšano ponudbo. Med prenovo nas obiščite v Kulturni četrti Minoriti. Tam boste lahko uživali v pestrem programu dogodkov in degustacij. Ostanite v stiku z nami na družbenih omrežjih, kjer bomo redno objavljali novice o prihajajočih dogodkih. 

Smo TOP 3 destinacija v Evropi!