Bolšji sejem Maribor

Bolšji sejem Maribor

Raznolikost, ugodne cene in pristno vzdušje: To je Mariborski bolšji sejem!

Pestro vzdušje ob nedeljskih jutrih

Mariborski bolšji sejem ni le navaden kramarski sejem, temveč že prava institucija, ki že desetletja bogati kulturno in družabno življenje mesta. Vsako nedeljo se na Teznu vijejo pisane stojnice, kjer obiskovalci lahko iščejo edinstvene predmete, ki bi polepšali njihov dom ali dodali piko na i njihovi zbirki.

Zakaj obiskati Kramarski sejem?

Raznolikost: Na sejmu boste našli vse, od starinskega pohištva in umetnin do oblačil, knjig, hrane, glasbe in še mnogo drugega. Vsak teden prinese nova presenečenja in nikoli ne veste, kakšen dragulj boste odkrili.

Ugodne cene: Če radi lovite akcije, boste na Kramarskem sejmu zagotovo prišli na svoj račun. Tukaj lahko najdete prave zaklade, ne da bi pri tem porabili preveč denarja.

Družabno doživetje: Kramarski sejem ni le priložnost za nakupovanje, ampak tudi za druženje. Sprehodite se med stojnicami, klepetajte s prodajalci in spoznajte zanimive ljudi. Sejem ponuja odlično priložnost za druženje s prijatelji ali družino ob kavici in okusni street food hrani.

Podpora lokalni skupnosti: Z nakupom na Kramarskem sejmu ne boste le osrečili sebe, ampak boste podprli tudi lokalne prodajalce in obrtnike. S tem boste prispevali k ohranjanju živega in pristnega utripa mesta Maribor.

Trajnostno nakupovanje: Kupujete rabljeno namesto novega? Odlično! S tem naredite nekaj dobrega za okolje in hkrati prihranite denar. Kramarski sejem je idealen kraj za iskanje unikatnih in trajnostnih predmetov.

Ne glede na to, ali iščete poseben predmet, želite pobrskati med starimi skrinjami ali pa se preprosto želite zabavati in spoznati nove ljudi, je Kramarski sejem pravi naslov za vas.

Delovni čas

  • Nedelja: 07:00-13:00
Smo TOP 3 destinacija v Evropi!